We leven met z’n allen in een bijzondere tijd. En zeker voor de moeders is het een bijzonder intense tijd kunnen we wel stellen. De hele dag thuis zijn met kinderen kan er voor zorgen dat je amper nog tijd hebt voor jezelf. Je kan er voor kiezen om je er aan over te geven en mee te stromen met dat wat is. Dit is niet voor iedereen vanzelfsprekend.
Heb jij door alles wat er nu op je afkomt behoefte aan:
inspiratie en handvatten om meer te kunnen zakken in je lijf en te ontspannen in je moederschap?
het volume van je gedachtenstroom wat omlaag te draaien?
de verbinding met jezelf en daarmee ook met je kind, kinderen en partner te versterken?
en het vertrouwen in jezelf en in je eigen wijsheid te laten groeien om zo dichter bij jezelf komen te staan.

Een retraite betekent letterlijk: je terugtrekken voor zelfonderzoek.

Het liefst zou ik alle moeders een retraite op een prachtige locatie gunnen, met heerlijk eten, massages, met heel veel knuffels en schouderklopjes. Maar we weten dat dat nu niet te realiseren is. Vandaar een thuisretraite, niet een weekend, maar zes weken lang om de rust meteen structureel in je leven toe te leren passen.
Thuis de verbinding met jezelf versterken en meteen in de praktijk oefenen. Het is niet alleen een cadeau voor jezelf, maar voor het hele gezin. En helaas kan ik niet voor je komen koken of je voeten masseren, maar hopelijk kan je partner dat wel. Kinderen kunnen trouwens ook heel fijne voetmassages geven, ontdekte ik laatst toen mijn twee oudste dochters ieder een voet van mij te pakken hadden.

Wat kan je verwachten?
Iedere week, voor zes weken lang, deel ik eens per week een verhaal/ ervaring uit eigen boezem met inzichten die ik de afgelopen jaren als moeder (en het werken met en vooral luisteren naar moeders) heb opgedaan. Ook spreek ik het verhaal voor je in, zodat je kan kiezen om te lezen of te luisteren. Daarnaast is er voor elke dag een kleine opdracht per video of audio. Denk hierbij aan korte meditaties, schrijfopdrachten en andere creatieve momenten om iedere dag in verbinding te zijn met jezelf. Ook is er een Facebookgroep waar je optioneel in kan stappen, om je te verbinden met vrouwen die dezelfde ontdekkingsreis naar zachter & krachtiger moederschapschap aangaan. Je kan ten alle tijde beginnen en de retraite op je eigen tempo volgen.

Over de Instructeur

Profielfoto

Wombfulness

Mijn naam is Marjolein Vos. Jarenlang zocht ik naar mijzelf door boeken lezen, workshops, cursussen en opleidingen te volgen en bepaalde relaties aan te gaan. Ik ervoer een leegte in mijzelf die er niet hoorde te zijn. Mijn zoektocht stopte toen ik voor de eerste keer zwanger raakte. Alles wat ik al die tijd zocht groeide letterlijk in mij: pure essentie in liefde geboren. Mijn eerste dochter werd geboren op mijn 26e verjaardag. Deze onvergetelijke ervaring was een krachtige initiatie. Zowel fysiek als energetisch was ik een geboortekanaal en werd naast een volmaakt baby’tje ook ikzelf opnieuw geboren. Ik werd intuïtiever, krachtiger, zachter, meer geaard en voelde golven van onvoorwaardelijke liefde door mij heen stromen. De afgelopen jaren heb ik dit een aantal keer mee mogen maken. Inmiddels ben ik een dankbare moeder van vier prachtige dochters en een zoon. Ik voel mij geroepen om mensen bewust(er) te maken van hun bron, hun oneindige stroom van inspiratie, hun kracht en liefde. Mijn rugzak is gevuld met een bachelor Nederlandse Taal en Cultuur, een propedeuse Kunstzinnige Therapie, allerlei inwijding op energiegebied (Reiki) en (Inca) sjamanisme, opleiding tot doula en zwangerschapsdocent en allerlei meditaties sinds mijn veertiende levensjaar. Het leven als moeder is mijn grootste leerschool. Uiteindelijk laat ik stap voor stap alles los en doe ik dat waar ik blij van wordt. Op dit moment word ik blij van: mijn moederschap (ook al is het soms vreselijk vermoeiend), schrijven (ook al blijven de pagina’s soms wekenlang leeg), retraites organiseren en begeleiden.

Bekijk meer cursussen van Wombfulness →

Cursusoverzicht

Er is geen cursus inhoud gevonden

Reviews

0

beoordelingen
  • 5 Sterren0
  • 4 Sterren0
  • 3 Sterren0
  • 2 Sterren0
  • 1 Sterren0

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze cursus. Wees de eerste die er een schrijft!

© 2023 FamilyBlend - Powered by Maatos