Ik deel dit heel graag met je, omdat het voor mij zoveel heeft betekend als moeder.
Een paar jaar terug baalde ik namelijk zo ontzettend dat ik niet de moeder was die ik hoopte te zijn.

Totdat ik door kreeg hoe ik die ontspanning wel kon vinden.
Los van de chaos en drukte die het bij ons thuis nog steeds vaak is.

De checklist is een snelle manier om te zien hoe jij veel vaker kunt relaxen als moeder. En dat is zoveel makkelijker dan je denkt.

Naast de checklist vind je ook 10 x 1 minuut ideeën om vandaag nog toe te passen in je dagelijks leven. Zodat jij vanaf nu die ontspanning ook kunt vinden om veel vaker te genieten.

Over de Instructeur

Profielfoto

Lieve Moeders

Ik ervaar dagelijks dat het moederschap ook moeiteloos kan gaan. Dat als alles anders loopt, dit niet betekent dat er stress komt, maar dat het vraagt om liefdevolle aandacht voor mezelf. In combinatie met praktische simpele tools die voor mij dagelijks verschil maken, maakt dat ik zoveel geniet van deze bijzondere fase in mijn leven. En ik weet en zie elke dag bij de moeders die ik begeleid hoe het voor iedere moeder werkt die hiervoor open staat. Ik ben ervan overtuigd dat als je de verbinding met jezelf opzoekt je makkelijker ideeën van ‘hoe het hoort’ kunt loslaten. Belemmerende ideeën en oude patronen houden ons weg bij verbinding en intuitie. Als je die verbinding weer opzoekt maakt het ploeteren en overleven plaats voor rust. Wordt het gevoel het niet goed genoeg te doen weggevaagd door vertrouwen.

Bekijk meer cursussen van Lieve Moeders →

Cursusoverzicht

Er is geen cursus inhoud gevonden

Reviews

0

beoordelingen
  • 5 Sterren0
  • 4 Sterren0
  • 3 Sterren0
  • 2 Sterren0
  • 1 Sterren0

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze cursus. Wees de eerste die er een schrijft!

© 2023 FamilyBlend - Powered by Maatos