Yes! Het gaat beginnen!

Jullie staan aan de start van een nieuwe, bijzondere en waarschijnlijk ook spannende periode in jullie leven. Het is natuurlijk erg belangrijk dat jullie je hier samen goed op voorbereiden.

In de online zwangerschapscursus van Mom & co leer je aan de hand van hoogwaardige video’s, audiobestanden, verdiepende teksten en opdrachten alles over de bevalling. Je gaat werken aan een positieve mindset en wordt een pro in ontspannen. Verloskundigen Aline en Lonneke geven op een leuke en (inter)actieve manier belangrijke theorie over de specifieke hormonen, het zenuwstelsel en natuurlijk de verschillende geboortefasen en de anatomie. Jullie krijgen tools zoals ademhalings- en massagetechnieken, maar ook visualisaties en affirmaties. En wat als het anders gaat dan gehoopt? En je door een medische indicatie onder leiding van het ziekenhuis moet bevallen? In deze cursus leren jullie mee te bewegen met het verloop van de bevalling, of dit nou thuis of in het ziekenhuis is. Want hoe een bevalling verloopt hebben we niet in de hand, maar hoe jullie hier mee om gaan wel degelijk. Dat maakt deze cursus geschikt voor iedereen, zelfs als je al weet dat je bijvoorbeeld een geplande keizersnede moet ondergaan. Dan juíst is wat je leert in deze online zwangerschapscursus super waardevol!

De cursus van Mom & co is een volledige zwangerschapscursus met elementen van hypnobirthing en mindfulness, maar door de medische kennis van de verloskundigen blijft het ‘down to earth’ en creëeren jullie de best mogelijk omstandigheden voor de komst van jullie kleintje.

Inhoud:
– Urenlange voorbereiding geheel in eigen tijd te volgen.
– (Inter)actieve en leuke manier van informatieoverdracht.
– Professionele video -en audiobestanden.
– Inclusief cursusmateriaal zoals audiobestanden en een e-book.
– Geschreven en gegeven door verloskundigen, de experts op het gebied van zwangerschap en geboorte.
– Ook (juíst) heel waardevol bij een medische bevalling.
– Laagdrempelig contact met de verloskundigen van Mom & co.
– Ben je aanvullend verzekerd? Dan wordt de cursus bijna altijd vergoed!

Over de Instructeur

Profielfoto

Mom en co

Mom & co werd in 2016 opgericht door Aline Kiers. Ze zag in haar werk als verloskundige de enorme mogelijkheden van een goede en inspirerende voorbereiding op de bevalling bij haar cliënten; daar was nog zoveel te winnen. Aline deed een opleiding tot docent hypnobirthing en ontwikkelde haar eigen cursus waarin zij haar ervaring als verloskundige combineert met invloeden uit hypnobirthing en mindfulness. Inmiddels is Mom & co uitgegroeid tot een hecht team van bevlogen verloskundigen en een begrip in de verloskundige- en cursuswereld.

Bekijk meer cursussen van Mom en co →

Cursusoverzicht

Er is geen cursus inhoud gevonden

Reviews

0

beoordelingen
  • 5 Sterren0
  • 4 Sterren0
  • 3 Sterren0
  • 2 Sterren0
  • 1 Sterren0

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze cursus. Wees de eerste die er een schrijft!

© 2023 FamilyBlend - Powered by Maatos