Je leert Spaans met een kleine groep (3-5 mensen) waar veel ruimte is om te oefenen en persoonlijke aandacht. Je volgt lessen één keer per week, waarbij je toegang hebt tot een online onderwijsplatform waar al het lesmateriaal op gedeeld wordt (boeken, oefeningen, video’s, huiswerk, praktische websites) en waar al je vragen direct en centraal op beantwoord kunnen worden. In de cursus voor beginners gebruiken we een eigen leermethode die na jaren ervaring met lesgeven aan Nederlandstalige mensen door mij is ontwikkeld. Er is ook een mogelijkheid om de cursus bij de school in Zwolle te volgen.

CLUB DE CONVERSACIÓN ONLINE (VANAF A2 NIVEAU)

Het doel van de club is om de spreekvaardigheid te verbeteren op een interactieve manier, waarbij je tegelijkertijd direct leuke weetjes leert en inzichten verkrijgt over de Spaanse en Zuid Amerikaanse cultuur. De club wordt georganiseerd via een Zoom-meeting op de tweede en de vierde donderdag van de maand van 19:30 tot 21:00 uur. Iedereen is van harte welkom vanaf niveau A2.

Over de Instructeur

Profielfoto

SpaansLeren

Mijn naam is Violeta. Ik kom uit het zuiden van Spanje (Andalusië) waar ik tot mijn 22ste heb gewoond en waar ik nog altijd graag mijn vakanties doorbreng. Dankzij een studie-uitwisseling in 2010 kwam ik voor het eerst in Nederland terecht, waar ik sinds 2012 met veel plezier woon. Hier heb ik mijn nieuwe passie ontdekt, namelijk het delen van mijn taal en cultuur met anderen. Mijn vrienden en cursisten zeggen dat ik heel spontaan en enthousiast ben, met een gezonde dosis Spaanse temperament. Ik bevind mij graag onder de mensen en één van mijn beste ervaringen als docente is om de cursisten te zien genieten van de lessen met het gevoel van succes.

Bekijk meer cursussen van SpaansLeren →

Cursusoverzicht

Er is geen cursus inhoud gevonden

Reviews

0

beoordelingen
  • 5 Sterren0
  • 4 Sterren0
  • 3 Sterren0
  • 2 Sterren0
  • 1 Sterren0

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze cursus. Wees de eerste die er een schrijft!

© 2023 FamilyBlend - Powered by Maatos