Les 1:

Het geheim van een droombevalling

Na deze module weet je wat er precies in je lichaam gebeurt tijdens de bevalling, welke spieren en hormonen een rol spelen en hoe je dat op een positieve manier kunt beïnvloeden. En wat de ingrediënten zijn voor een ontspannen droombevalling!

Les 2:
Ontspannen? Hoe dan?!

In deze module leer je verschillende technieken die je kunnen helpen om zowel tijdens de zwangerschap als tijdens de bevalling mentaal en fysiek rustig en ontspannen te blijven. Je krijgt verschillende tools aangereikt om je gedachten onder controle te krijgen, zodat je niet in paniek hoeft te raken en de stress niet tegen je gaat werken.

Les 3:
Een band opbouwen tussen jou en je baby

Na deze module weet je waarom het zo ontzettend belangrijk is dat je tijdens de zwangerschap al bezig bent met het opbouwen van een band met je kind. Ook leer je wat het effect van de geboorte op je kind is en hoe dat een imprint geeft voor de rest van het leven.

Les 4:
Een gezonde geest in een gezond lichaam

In de module krijg je veel verschillende tips aangereikt om aan de slag te gaan met een uitgerust, gezond en fit lichaam dat voorbereid is op de topprestatie die het tijdens de bevalling moet gaan leveren. Leer over voeding, sporten, ontspanning en houdingen.

Les 5:
Het perfecte geboorteteam

Bevallen doe je doorgaans niet alleen, ook je partner heeft een duidelijke rol tijdens de bevalling; jullie leren om samen een team te vormen en wat ieders rol is tijdens de bevalling. Deze module is een must voor je partner!

Les 6:
De bevalling van A tot Z

In deze module leer je alles over de verschillende fases tijdens de bevalling, van het moment dat je herkent dat de bevalling begonnen is tot aan het begin van de kraamtijd. Weet welke techniek je in iedere fase kunt toepassen, en de beste tips en trucs nog eens op een rijtje voor een ontspannen bevalling.

Bonusles 1:
Smaak-ontwikkeling tijdens de zwangerschap en daarna

Leer hoe de smaak-ontwikkeling van je baby tijdens de zwangerschap al ontstaat en hoe je van je baby een goede eter maakt.

Bonusles 2:
Voeding tijdens de zwangerschap

In deze bonusles krijg je alle informatie over gezonde voeding tijdens de zwangerschap en hoe je met cravings om kunt gaan.

Bonusles 3:
Veilig sporten tijdens de zwangerschap en daarna

Leer hoe je fit kunt blijven tijdens de zwangerschap en hoe je veilig kunt blijven sporten.

Bonusles 4:
Het geboorteproces

Een verloskundige vertelt je hoe het normale geboorteproces verloopt en geeft je vanuit verloskundig perspectief tips.

Over de Instructeur

Profielfoto

Birth and balance

Ik heb een achtergrond als psychologe en heb jarenlange ervaring als docente van verschillende zwangerschaps- en babycursussen(o.a. HypnoBirthing, mindfulness en Dunstan Babytaal). Deze kennis én mijn persoonlijke stijl van aandacht, positiviteit, nuchterheid en kalmte, maken dat ik voor jou iets kan betekenen in de spannende periode rondom zwangerschap. Ik wil je heel graag begeleiden in die intense periode en sta voor je klaar met praktische tips en tools die je écht gaan helpen. Werkend naar een positieve, krachtige en ontspannen mindset gaan we samen op weg naar die bijzondere, eerste ontmoeting met je kindje!

Bekijk meer cursussen van Birth and balance →

Cursusoverzicht

Er is geen cursus inhoud gevonden

Reviews

0

beoordelingen
  • 5 Sterren0
  • 4 Sterren0
  • 3 Sterren0
  • 2 Sterren0
  • 1 Sterren0

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze cursus. Wees de eerste die er een schrijft!

© 2023 FamilyBlend - Powered by Maatos