Als volwassene weet je niks meer van je eigen ontwikkeling in de baarmoeder van je moeder. Je herinnert je niet hoe dat ging. Je lijf weet dat wel. Alle gebeurtenissen, ervaringen en gevoelens zowel positief als negatief die jouw moeder ervoer ten tijde van de bevruchting en de zwangerschap draag jij met je mee.
Zo werkt dat ook voor jou. Alles wat jij nu eet, weet, voelt en doet heeft invloed op de ontwikkeling van de eicel die je bij je draagt en straks als bevruchte eicel zich mag nestelen in je baarmoeder. Je ongeboren baby krijgt alles mee en slaat dat weer op in zich eigen lijf. Dat gebeurt zonder dat je dat in de gaten hebt. Maar je hebt er wel veel invloed op!

Wil jij je kind een gezonde en positieve start meegeven? Gun jij jezelf een goed begin in het moederschap? Lees dan verder wat Maandacht coaching jou te bieden heeft!

Kies je voor het ‘Bewust van jezelf en je lijf zwanger worden’ traject:

 • Weet je hoe een bevruchting natuurlijk verloopt
 • Ben je veel meer bewust van hoe een baby een zwangerschap beleeft
 • Zijn eventuele emotionele blokkades naar voren gekomen
 • Weet je wat voor invloed stress heeft op de conceptie en zwangerschap
 • Kijk je met meer verdieping naar jezelf
 • Ga je gezond, positief en bewust je zwangerschap in

Nu hoor ik je denken? Dit kan ik toch allemaal zelf wel uitzoeken?

Natuurlijk, dat kan! Je hebt dit ook al in huis. Het zit alleen in onze aard als het moeilijk of pijnlijk wordt, niet dieper te gaan dan noodzakelijk. We laten zaken onopgelost of het wordt zelfs erger. Met als risico dat je laat beïnvloeden door je omgeving, stress ervaart en het vertrouwen in je eigen intuïtie kwijtraakt.

Jonneke zal je begeleiden wanneer het moeilijk wordt, je die duwtjes te geven zodat je emotioneel meer kracht gaat ervaren.

Kortom een voorbereiding naar een zwangerschap met rust, vertrouwen en een goede start in je nieuwe leven als moeder.

Over de Instructeur

Profielfoto

Maandacht

Hai, mijn naam is Jonneke van Maanen. Ik coach (aanstaande) ouders voor, tijdens en na de zwangerschap. Ik heb twee dochters, Juliet (2012) en Monét (2017). Ik heb een enorme passie voor de start van het leven. Er is zoveel te leren over het bewustzijn van baby’s en wat er met jezelf gebeurt wanneer je moeder wordt. Een zwangerschap en moeder zijn is een hele mooie periode in je leven, maar ook heel kwetsbaar. Dat vraagt een goede emotionele voorbereiding. Ik wil jou begeleiden, zodat jij met vertrouwen in jezelf en je baby(s) het moederschap binnenstapt. Door te luisteren en volgen van je intuïtie. En je bewustzijn te vergroten over je eigen ontwikkeling en die van je baby(s). Door mijn eigen ervaringen rondom de geboorte van Juliët weet ik hoe zwaar het moederschap kan vallen. Ik was geheel onvoorbereid toen ik beviel en moeder werd. Met een geboortetrauma tot gevolg. De geboorte en moeder zijn van Monét hadden ook de nodige uitdagingen, maar ik voelde mij sterk. Ik had mijn trauma's verwerkt, mijn blokkades erkent, mijn eigen behoeften scherp en goede theoretische kennis opgedaan. Ik bouw op mezelf, op mijn (zelf)vertrouwen en mijn intuïtie. Daardoor is het moederschap voor mij de mooiste weg om te volgen.

Bekijk meer cursussen van Maandacht →

Cursusoverzicht

Er is geen cursus inhoud gevonden

Reviews

0

beoordelingen
 • 5 Sterren0
 • 4 Sterren0
 • 3 Sterren0
 • 2 Sterren0
 • 1 Sterren0

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze cursus. Wees de eerste die er een schrijft!

© 2023 FamilyBlend - Powered by Maatos