Het moederschap, het overviel me. Opeens was ik niet meer het allerbelangrijkste in mijn leven, maar werd dat mijn kindje. 

Ik verloor mezelf in het zorgen voor mijn zoontje. Ik vergat daarbij dat ook mijn behoeftes belangrijk zijn. Het gevolg: ik voelde me niet meer mezelf. 

Uiteindelijk heb ik ontdekt wat ik nodig heb om me wel goed te voelen. Hierdoor heb ik de ideale balans voor mezelf kunnen vinden. Het resultaat: Ik barst van de energie en krijg alle ruimte om te genieten van mijn gezin en om mijn doelen na te streven. 

Met een combinatie van zelfzorg en een positieve mindset help ik je om ook aan jouw doelen te werken. Je krijgt meer energie en zit lekkerder in je vel. 

Jij bent het waard! 

Want als mama zich goed voelt, gaat het goed met het gezin!

 

Je kunt mijn programma’s geheel zelfstandig volgen of je kunt kiezen voor intensieve persoonlijke coaching. Klik voor de opties op de ‘Naar cursus button’. Het is ook mogelijk via deze button een gratis (online) coachsessie aan te vragen. 

Over de Instructeur

Profielfoto

Best9moms

Wie is Hanny? Ik ben mama van 2 fantastische jongetjes. Zwanger zijn en moeder worden heb ik moeten leren. Ik dacht er helemaal klaar voor te zijn. Ik dacht me goed voorbereid te hebben, met verschillende cursussen. Toch had ik het gevoel zomaar in het diepe gegooid te zijn, zonder te kunnen zwemmen. Ik heb het kunnen redden door terug te grijpen naar mijn sportersmentaliteit. Door fouten te maken en iedere keer iets nieuws te proberen, word ik steeds een beetje beter.  Ik heb nu een ideale balans in het moederschap gevonden, door een prioriteit te maken van zelfzorg en me-time. Een positieve mindset en de juiste motivatie zijn mijn drijfveren. Gun jij jezelf dit ook?

Bekijk meer cursussen van Best9moms →

Cursusoverzicht

Er is geen cursus inhoud gevonden

Reviews

0

beoordelingen
  • 5 Sterren0
  • 4 Sterren0
  • 3 Sterren0
  • 2 Sterren0
  • 1 Sterren0

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze cursus. Wees de eerste die er een schrijft!

© 2023 FamilyBlend - Powered by Maatos