Voor je kind is het een spannende tijd en daardoor luistert hij/zij misschien minder goed, of heeft bij alles een nog korter lontje. En misschien is jouw lontje ook een stukje korter; de aanloop naar het sinterklaasfeest is voor moeders vaak een druk geregel.

En dat is zonde, want de Sinterklaastijd mag juist een bijzondere en magische tijd zijn! Met deze tipsheet geef ik je 6 tips die je helpen om de Sinterklaastijd wat relaxter in te gaan. Zeker dit jaar waarin ook de Sinttijd anders dan anders is, helpt het je om van te voren bewust over een aantal zaken na te denken en keuzes te maken. Dan kunnen jij en je kind er (nog) meer van genieten.

De tipsheet is GRATIS. Het enige wat je hoeft te doen, is de tipsheet aanvragen door hiernaast op ‘ga naar cursus’ te klikken.

Fijn Sinterklaasfeest!

Over de Instructeur

Profielfoto

Pentakel Opvoedcoaching

Door ouders te helpen de verbinding met hun kind terug te vinden en/of te versterken, draag ik mijn steentje bij aan de liefdevolle verbinding in gezinnen én aan een liefdevollere wereld. Elke verandering begint immers in het klein, en alle kleine beetjes samen maken een grote verandering mogelijk.

Bekijk meer cursussen van Pentakel Opvoedcoaching →

Cursusoverzicht

Er is geen cursus inhoud gevonden

Reviews

0

beoordelingen
  • 5 Sterren0
  • 4 Sterren0
  • 3 Sterren0
  • 2 Sterren0
  • 1 Sterren0

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze cursus. Wees de eerste die er een schrijft!

© 2023 FamilyBlend - Powered by Maatos