Slapen is een vaardigheid die een baby nog moet leren. Om je baby lekker te leren slapen wil je op een aantal dingen letten.
Hoe herken je onrust? Weet hoelang je baby maximaal wakker kan blijven, welke slaapsignalen zijn er? Hoe wil je dat de slaapplek eruit ziet en wat zijn goede slaapassociaties?

Met deze 5 tips wil ik je graag op weg helpen. Kom je er zelf niet uit? Neem dan gerust contact met me op. Ik help je graag om je baby in een goed ritme te krijgen.

Over de Instructeur

Profielfoto

Janine Nuttycombe

Hey, mijn naam is Janine Nuttycombe en ik ben gecertificeerd baby- en kinderslaapcoach en onrustdeskundige. Mijn zoontje heeft een jaar lang super slecht geslapen. Pas toen ik hulp kreeg van een slaapcoach ging mijn zoontje (en ik) steeds beter slapen. Ik was zo blij en verrast dat het zo soepel kon gaan, dat ik hier meer mee wilde doen en ben de opleiding als baby- en kinderslaapcoach en onrustdeskundige gaan volgen. Nu ben ik lekker aan het werk als The new sleepcoach en help ik gezinnen op een liefdevolle manier weer rust in het gezin te krijgen. Ik pak het slapen zelf aan maar ook de onrust die het lekker slapen in de weg kan zitten.

Bekijk meer cursussen van Janine Nuttycombe →

Cursusoverzicht

Er is geen cursus inhoud gevonden

Reviews

0

beoordelingen
  • 5 Sterren0
  • 4 Sterren0
  • 3 Sterren0
  • 2 Sterren0
  • 1 Sterren0

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze cursus. Wees de eerste die er een schrijft!

© 2023 FamilyBlend - Powered by Maatos