• PRIVÉ
  0( 0 Reviews )

  Heb je het gevoel dat het contact met je kind steeds minder fijn verloopt, doordat je kind telkens om pietluttige dingen boos is? Ontdek wat jij kunt doen om je kind te helpen minder boos te zijn en meer rust en harmonie in je gezin en je huis te brengen

  PRIVÉ
 • 24,50 (incl. BTW)
  0( 0 Reviews )

  In de introductieworkshop “liefdevol begrenzen van boosheid” krijg je inzicht en concrete tools om je kind te helpen. Zodat je kind en het hele gezin geen last meer hebben van die boze buien en er meer rust, plezier en liefdevol contact is in je gezin.

  24,50 (incl. BTW)
 • The Sleep Dojo
  17,95 (incl. BTW)
  0( 0 Reviews )

  The Sleep Dojo is het e-learning platform voor iedere dromer, op ieder niveau, die meer rust, een betere gemoedstoestand en meer slaap wilt behalen voor zichzelf en zijn/haar omgeving!

  17,95 (incl. BTW)
 • Happy Sunshine
  GRATIS!
  0( 0 Reviews )
  2

  Masterclass Happy Sunshine

  GRATIS!
 • 55 (incl. BTW)
  0( 0 Reviews )

  Geboortehoudingen, adem- en ontspanningstechnieken voor de bevalling

  55 (incl. BTW)
 • 19,95 (incl. BTW)
  0( 0 Reviews )

  In Love your Mindset KIDS leer ik jouw kind in 4 laagdrempelige positieve lessen wat helpende en onhandige gedachten zijn en hoe gedachten invloed hebben op het gedrag.

  19,95 (incl. BTW)
 • 100 (incl. BTW)
  0( 0 Reviews )

  Natuurlijk wil jij je kinderen de aandacht geven. Maar je vindt het ook belangrijk dat je huis schoon is, en dat je baas tevreden is en je wil je partner en vrienden ook graag tevreden stellen. ✨ Je baalt ervan, wat eigenlijk wil je het graag anders ✨ Je wil graag meer rust ervaren en geduldiger zijn naar je kids ✨ Je wil graag minder geïrriteerd reageren naar je partner, of als je kinderen iets vragen Maar de waan van…

  100 (incl. BTW)
 • 29,95 (incl. BTW)
  0( 0 Reviews )

  Ayurveda is het praktische zusje van yoga. Een preventief holistisch gezondheidssysteem dat ervan uit gaat dat iedereen uniek is. Wat voor de ene persoon werkt als het om voeding en lifestyle gaat kan een ander juist uit balans brengen. Goed om te weten, niet alleen voor jezelf, maar ook voor je kindje(s)!

  29,95 (incl. BTW)
 • 250 (incl. BTW)
  0( 0 Reviews )

  Hoe kan opvoeden leuker en effectiever worden? Hoe kan je conflicten verminderen en meer verbinding met je kinderen krijgen? Soms hebben we alleen maar wat nieuwe inspiratie nodig om in te zien hoe we onze kinderen net iets anders kunnen benaderen. Doe mee met deze interactieve oudercursus en leer nieuwe tools en vaardigheden die je meteen thuis kan inzetten.

  250 (incl. BTW)
 • 59 (incl. BTW)
  0( 0 Reviews )

  Is jouw to do lijst eeuwig? Word je gek van al het ‘moeten’? In Gelukkig plannen leer ik jou meer overzicht en rust in jouw leven te creëren.

  59 (incl. BTW)
 • 149 (incl. BTW)
  0( 0 Reviews )

  In deze cursus ga je jouw eigen meditatie ritueel creëren, op de manier die voor jou past, goed voelt en vol te houden is. Dit kan bijvoorbeeld elke dag 10 minuten zijn of 1 x per week 1 uur mediteren. Dit is voor iedereen anders. Je gaat voelen en ervaren wat meditatie met je doet. En hoe je dit voor jezelf in je dagelijkse leven in kunt zetten.

  149 (incl. BTW)
 • 347 (incl. BTW)
  0( 0 Reviews )

  ‘Jezelf op één’ is een online programma voor vrouwen met medisch onverklaarde lichamelijke klachten, zoals chronische pijn of vermoeidheid.

  347 (incl. BTW)